O nama

"Navigacije shop" je prvi profesionalni shop za GPS navigacije u BiH, sa ponudom najkvalitetnijih uređaja na tržištu GPS navigacija i profesionalnom podrškom. Uređaji iz ponude opremljeni su najkvalitetnijim hardware-skim komponentama, sa podrškom za najnovije GPS servise i tehnologije (TTS, TMC, 3D, POI, SPEEDCAM, FSP, HSP, HNR)

​Sve GPS navigacije iz ponude shopa "Navigacije" opslužuje najnoviji procesor SF Generacije VI, Dual Core Cortex A9 800 MHz, uz 256 MB DDR3 RAM memorije, AT6 chipset, što je dovoljno za najzahtjevnije operacije najnovijih GPS aplikacija, kao što su IGO PRIMO, NAVIGON, GARMIN, MIO. Sve navigacije su opremljene najvalitetnijim LCD crystal display-ima, koji reprodukuju sliku odlične kvalitete.

Svaka navigacija sadrži u osnovnom paketu: auto-punjač, kućni punjač, olovku-stylus, usb kabal (za povezivanje sa računarom), 8 GB interne memorije, ulaz za micro-SD karticu, audio-izlaz, video-ulaz (video-in, AV-IN), Bluetooth, FM transmitter, podršku za TMC resiver, univerzalni zaštitnik za sunce, vakumski nosač. Sve navigacije opslužuje operativni sistem Windows CE 6.0, sa dodatnim aplikacija kao što su Office, WMP, CLC. Uz svaku navigaciju, kupcima je obezbjeđena garancija od 2 godine, uz stalnu profesionalnu podršku.

Ispod pogledajte video prezentaciju jedne od GPS navigacija, iz ponude shopa "Navigacije" ,

Cart: (0)‏

© Navigacije shop, 2007-2019. Sva prava zadržana

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now